Contact|

Werken aan een stevige pedagogische basis


19 juni 2025 | Planetarium Amsterdam

Infomarkt

Op het Congres Werken aan een stevige pedagogische basis wordt een informatiemarkt ingericht waar verschillende bedrijven en organisaties zich presenteren.

Bent u werkzaam in het sociaal domein of het onderwijs? En heeft u interesse om uw product of dienst onder de aandacht te brengen en meer bekendheid te geven? Dan is dit de uitgelezen kans om uw aanbod aan uw doelgroep te presenteren!
Er is de mogelijkheid om een flyer bij te voegen aan de congrestas voor de deelnemers en/of een stand te huren.

Bent u geïnteresseerd om op deze informatiemarkt aanwezig te zijn? Ga dan direct naar het online inschrijfformulier om uw organisatie in te schrijven. Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden overleggen? Neem dan contact met Philippine Herkes via philippine@mailswp.com of bel naar 020-3697237.

Verschillende bedrijven en organisaties zullen zichzelf presenteren. Organisaties die zich reeds hebben aangemeld zijn:

v

Uitgeverij SWP is dé uitgeverij van (vak)boeken en (vak)bladen voor professionals, werkzaam in onder meer de Kinderopvang, BSO en Primair Onderwijs. Kom tijdens het congres naar onze stand voor interessante beursaanbiedingen en raak in gesprek met onze auteurs. Kijk voor een overzicht van onze uitgaven op www.swpbook.com 

Wij van Grip op gamen bieden deskundigheid bevordering voor professionals, op het gebeid van gamen en opvoeden.
Na het volgen van onze in company trainingen (SKJ geaccrediteerd met 11,25 punten), of een van onze maatwerk trajecten, beschikt de deelnemer over basiskennis van de gamewereld en inzicht in zowel de positieve als negatieve kenmerken van gamen.
Er wordt aandacht besteed aan de psychologische aantrekkingskracht van games, de online wereld (zoals online gamen, ranked gaming en online vriendschappen) en de invloed van gamen op emoties, alertheid en prikkelverwerking. Daarnaast wordt ingegaan op gamen bij specifieke doelgroepen, zoals jongeren met autisme, ADHD of een licht verstandelijke beperking (LVB). De vijf fases van gamegedrag worden besproken en deelnemers leren hoe problematisch gamegedrag gesignaleerd en begeleid kan worden. Ook is er aandacht voor het betrekken van gezinnen en het toepassen van kennis binnen de eigen werkcontext via interactieve oefeningen en presentaties. www.gripopgamen.nl